Mint vult het podium van Munthof

24-05-2018

De Antwerpse inboorlingen Dj Deloin & Dj Mvcloud ontmoetten elkaar ergens begin jaren negentig. Ze vormden een vriendschap vanuit hun sterke passie & liefde voor hiphop en aanverwante muziekstijlen. Sindsdien zijn er veel samenwerkingen gegroeid en deelden ze al een heleboel onvergetelijke ervaringen met hun publiek.
Zaterdag 2 juni hebben ze het genoegen om nogmaals die "goede vibes" te brengen op het Munthof in Antwerpen dat ooit bekend was voor zijn Internationale Street Art.Voor Boulevard National creëerden ze de MINT Stage waarop lokale helden en vrienden samenkomen die voor de juiste soundtrack zullen zorgen die representatief is voor de straatcultuur die er ooit heerste. 


MINT stage = Powered by Soulsupply Antwerp!
Soulsupply werd opgericht in 2017. Het is een op straatcultuur gebaseerd platform, gevormd door een collectief van creatieve individuen met parallelle interesses in onderandere muziek, kunst en mode. De missie van Soulsupply bestaat erin het publiek samen te brengen met gelijkgestemde creatievelingen om te netwerken en te feesten. Kom zeker checken als je je aangesproken voelt!