Line up Nationalestraat is bekend!

24-05-2018

Wereldwijde zomervibes kan je verwachten: Urban, moomba, tropical bass, Afro funk en footwork beschrijft Osei Bantu nauwelijks. Naast dit muzikale vuurwerk wordt de modecollectie van het collectief geshowd en zijn er explosieve dans optredens. Breng je zomer hoofd mee!

Het collectief Osei Bantu, voordien bekend als Konichiwa Crew, is moeilijk in weinig woorden te beschrijven. Deze jonge wolven spelen hun veelzijdigheid op alle vlakken uit en ze inspireren jongeren door te laten zien dat alles mogelijk is met een open en positief ingestelde geest. Osei Bantu maakt mode, geeft dansvoorstellingen maar ook workshops voor alle leeftijden en produceert hedendaagse muziek.

Naast hun showmanship zijn de leden ook dj's die met hun eigen parties volle zalen trekken en op menig festival bleken ze DE smaakmaker met hun dynamische optredens. Wat van binnen goed zit, dat straalt vanbuiten. Je kan er niet naast kijken, Osei Bantu heeft en heel aanstekelijke persoonlijkheid, en dat is zeker intentioneel. Vergeet voor even wie je dacht te zijn en kom met je open mind meegenieten van dit aangename gezelschap op 2 juni!

Line up:

DJs:

L3eatz

Sydney

Konichiwa crew

Roshima

Ramos sama

dj fonx

Live:

miss angel

Shaka shams

Fashion:

Jay Anane/onelove boardshop/Real black mood/Jay vintage