Fish&Chips store

Nog voor de Kammenstraat "the place to be" voor hippe shoppers was, openden Jan Vidts en Luc Leenders in 1997 Fish&Chips. Het was de allereerste conceptstore van Antwerpen en sindsdien bekend als trendsetter.

De winkel was steeds een trefpunt voor creatives: optredens, grafitti workshops, exposities, dj's en artiesten.De controversiële etalages zorgen nog steeds voor rumoer in de stad en halen regelmatig de pers! Er wordt een platform geboden voor beginnende artiesten allerhande. Fish&Chips stond mee aan de wieg van de allereerste Laundry Day, die toen nog in de straten doorging. Op zijn eigenzinnige manier heeft de winkel steeds veel betekend voor de buurt en de bezoekers. Het concept stond in de jaren die volgden dan ook model voor de sector, maar tot op vandaag blijft er slechts 1 origineel!

De shop is vorig jaar verhuisd en is nu gevestigd in het deel van de Kammenstraat aan de overkant van de Nationalestraat tegenover Dries van Noten. Het nieuwe pand telt niet minder dan 850m2. Het is een winkel waar je naast kleding, rugzakken, schoenen en accessoires ook graffiti spuitbussen vindt. In het weekend draaien er DJ's en maandelijks treden er bands op in de winkel.

Ook beschikt de winkel over een exporuimte, waar jong talent de kans krijgt om hun werk tentoon te stellen. Deze kledingwinkel richt zich voornamelijk op een jong publiek, maar ook het iets oudere publiek dat bewust bezig is met mode, vindt hier zijn gading. In de winkel vindt je merken zoals Carhartt, Dickies, Helly Hansen, Wood Wood, Obey, LeFix, Huf, Nike, Adidas, Levi's en nog zoveel meer!

Laat je verrassen door deze hippe kledingwinkel en kom zeker eens een kijkje nemen!